top of page

REVIEWS

Reviews buikmassage

K. Kiki masseert met veel aandacht, warmte en kunde. Ze heeft een bijzondere gevoeligheid en legt de vinger op de gevoelige plek, letterlijk en figuurlijk. Na de massage voelde ik me verkwikt, ontspannen en verbonden met m’n buik.

Reviews vrouwencirkel

S. Het was weer zo fijn Kiki, het voelde als thuiskomen in mijn lichaam, bij mezelf. De afwisseling en het fysieke aspect van de oefeningen hielp mij om mijn gevoelens toe te laten en daarbij in het moment te blijven. Ik voel me nu alsof ik drijf in een kabbelende zee. Dankjewel!

A. Een orgaan massage is een prachtige, toegankelijke tool voor mensen die de roeping voelen aan zichzelf te werken en lichter door het leven te gaan, met meer liefde en bewustzijn voor zichzelf. Soms vergeten we hoe simpel het kan zijn en zoeken we naar antwoorden van buitenaf. In momenten dat we het moeilijk hebben vergeten we wie we echt zijn: hyper intelligente wezens in een lichaam waar alle kennis in handbereik is. Onze organen zijn bronnen van opgeslagen emoties en informatie over wat er in onze binnenwereld afspeelt. Kiki kon door middel van een orgaan massage woorden geven aan wat er speelde in mijn maag en lever. Een diep kind stuk wat graag gehoord wou worden. Het inzicht wat ik daardoor heb gekregen heeft ervoor gezorgd dat ik het kon gaan helen. Stel je eens voor dat we ons allemaal zouden her-inneren met de kracht van onze natuur, hoe fijn zou het leven dan zijn!

F. Kiki's belly massage made me reach a level of deep relaxation and help me let go of the tension that was stuck in the stomach and belly area. I felt that Kiki could instinctively feel which points needed more attention and she put her focus there. Normally I get bored during long massages but I barely noticed the 60 minutes passing by. Great experience!

L. Venus on Sunday bracht me dichterbij mezelf. Ik kon door de oefeningen en de rust goed in contact komen met mezelf en voelde me daarna heel rustig, relaxed en vol zelfliefde.

A. With the guidance of Kiki I felt a strong connection between my body and emotions. This alignment made me proces feelings from the past without the need of analysing and rationalising these feelings. Kiki's persona and glow made me feel safe and loved.

J. Ik kwam binnen bij Kiki en voelde me meteen op mn gemak. Ze straalt rust uit en dat werkt door op de omgeving waar de massage plaats vond. Het was gewoon lekker ontspannen waardoor ik open over mezelf kon vertellen tijdens de intake van te voren. De behandeling zelf was heel ontspannend, ik voelde me meteen lekker weg vallen en zwaar worden. De lichte druk op mijn buik was heel aangenaam en deed helemaal geen pijn. Aan het einde voelde ik me heel fijn zwaar, uitgerust en zen, alsof ik een hele diepe meditatie had gedaan. Echt een cadeautje :) Wat ik ook fijn vond is achteraf bespreken wat Kiki had gemerkt en wat ik daar zelf mee kan thuis. Bepaalde drukpunten en uitleg over de organen. Super interessant en waardevol om te weten!

E. Dit was mijn eerste keer dat ik een vrouwencirkel bijwoonde, maar het voelde eigenlijk direct als vertrouwd. Kiki legt per oefening een stukje van over het Taoïsme uit en waarom het je zal helpen, wat voor mijn gevoel echt verdieping geeft. Tijdens de oefeningen kon ik me goed concentreren en me overgeven omdat Kiki een mooi gevoel van veiligheid in de cirkel brengt. Kan niet wachten tot de volgende :)

H. Onverwachts heerlijke massage. Mijn eerste buikmassage en ik vond het erg fijn! Je raakt er echt ontspannen van. Daarnaast weet Kiki wat ze doet ( erg interessant een kleine introductie tot het Taoïsme en de werking van je organen te krijgen), en neemt ze uitgebreid te tijd. Ik zou het iedereen aanraden!

bottom of page