top of page

Buikmassage

Wat houdt buikmassage in?

Tijdens een buikmassage worden de buik en de buikorganen gemasseerd. Duizenden jaren geleden ontdekten verschillende culturen, waaronder de taoïsten en de Siberiërs, dat mensen vaak energieblokkades ontwikkelen in hun organen. Deze blokkades manifesteren zichzelf in de vorm van knopen, verharde stukken en obstructies en vernauwen de stroom van energie, onze levenskracht. De organen kunnen niet optimaal hun werk doen, als gevolg hiervan ontstaat er onrust, pijn of vermoeidheid.

 

Onverwerkte emoties zoals angst, woede en depressie veroorzaken de meeste schade. Maar problemen kunnen ook worden veroorzaakt door stress, medicatie, gifstoffen, operaties en een verkeerde houding.
Onze buikorganen verteren niet alleen ons voedsel, maar ook onze emoties en gedachten. Soms lukt het niet om emoties te verwerken en blijven deze vastzitten in de buik. Buikmassage is een directe manier om blokkades in de organen, bindweefsel en lymfe los te maken.

IMG-0230_edited.jpg
Waar kan een buikmassage je bij helpen?
  • Verlichten van (onverklaarbare) fysieke klachten zoals; buikpijn, pijn in je nek/rug, hoofdpijn of bekkenpijn.

  • Prikkelbare darm syndroom

  • Emotionele disbalans 

  • Vermoeidheid

  • Spijsverteringsklachten

  • Onrust of angstklachten

  • Vastzittende afvalstoffen loslaten

De sessie

Een sessie duurt ongeveer 60-90 minuten en begint met een korte intake en uitvraag over van jouw klacht of vraag. Vervolgens vindt de massage plaatst (waarbij de meeste mensen in slaap vallen!) en daarna is er een integratiemoment, waarbij je lekker op de tafel mag blijven liggen. Soms zal ik teruggeven wat ik tegen kwam tijdens de massage; emoties, beelden of andere informatie. Een andere keer vraagt een sessie om integratie zonder dat we er over na praten.

Prijzen en opties

Eerste sessie 90 minuten (intake + klachten uitvraag) = €80


Vervolgsessie 60 minuten = €55


Traject van minimaal 3 sessies met eerste sessie intakesessie van 90 minuten en twee vervolgsessies van 60 minuten= €180

Ps. wist je dat..
bottom of page