top of page

ABOUT

IMG-8799.jpg

Kiki Verschuuren

 

Van jongs af aan heb ik altijd twee grote drijfveren in mijn leven gehad; een zoektocht naar harmonie (in mezelf, met de wereld en de mensen om mij heen), en de behoefte om het leven en het mens-zijn te begrijpen (als 8-jarig kind filosofeerde ik graag met mijn beste vriendin over 'wat er achter het heelal zit'). Deze twee drijfveren samen hebben mij geleid tot vele opleidingen, cursussen en trainingen, de belangrijkste zijnde een bachelor culturele antropologie, master psychologie en de opleiding Dao van de Vrouw. Uit al deze kennis gecombineerd samen met de nodige zelfreflectie en levenservaring is Venus on Sunday geboren.

Ik werk vanuit intuïtie, zachtheid en nieuwsgierigheid, én ik ben niet bang om iemand een spiegel voor te houden. Ik houd sessies graag luchtig en speels maar tegelijkertijd is een van mijn krachten om de vinger op de zere plek te leggen, en ga ik het liefste naar de kern van een probleem. Mijn doel is om mensen te laten transformeren waardoor ze dichterbij zichzelf komen en hun dromen kunnen realiseren.

Dat er op dit moment veel mis is in de wereld is een understatement. Wat we nu normaal vinden in onze samenleving staat ver af van wat wij als mensen nodig hebben om te kunnen bloeien.

Ik geloof dat wanneer vrouwelijke eigenschappen weer meer op waarde worden geschat in onze samenleving, er een helende beweging plaats vindt die goed is voor de hele planeet. Daarnaast geloof ik dat wanneer we meer in contact komen met ons eigen lichaam, we beter onze eigen intuïtie kunnen horen. We komen dan meer in contact met liefde en compassie voor onszelf, wat weer zorgt voor betere keuzes voor jezelf en de wereld.

De meest relevante studies en cursussen op een rijtje (het zijn er nog veel meer!)

Master Orthopedagogiek (jeugdpsychologie) aan de Universiteit van Amsterdam - Bachelor Culturele Antropologie aan de Universiteit van AmsterdamDao van de Vrouw 4-jarige Post HBO opleiding bij Dirkje Veltman -  Cursus cognitieve gedragstherapie bij RINO groep - COMET training 'verbeter je zelfbeeld!' -  Mindfulness trainer voor kinderen en jongeren -  Reiki Level 1

bottom of page