top of page

1-op-1 begeleiding

Hoe werk ik?

Tijdens 1-op-1 sessies combineer ik westerse wetenschappelijke kennis met taoïstische wijsheid. Als psycholoog wil ik graag tot de kern van een probleem komen en bekijk ik de situatie het liefste holistisch. Vanuit het taoïstische perspectief wil ik graag het lichaam (het hart, de bekken, de buik etc) erbij betrekken.

We werken tijdens een sessie dus aan de mind-body connectie waardoor het belichaamde kennis wordt en er zo échte verandering kan plaatsvinden.

Tijdens een sessie praten we niet alleen over je probleem maar maak ik ook afwisselend gebruik van zelfreflectie door middel van schrijfopdrachten, visualisaties, meditaties, innerlijk kind werk, schaduwwerk, Qigong en lichaamsgerichte oefeningen.

Waar ik je bij kan helpen:

- Angst of stressklachten

- Vermoeidheidsklachten / burn-out

- Gebrek aan levenslust

- Gebrek aan zelfvertrouwen

- Op zoek naar een richting  / life purpose

óf als je meer in contact te komen met je vrouwelijke essentie is er ook een mogelijkheid tot een privétraject waarin we de 6-weekse cursus 'Venus on Sunday' samen op jouw tempo en met extra aandacht doorlopen.

Eerste sessie 90 minuten (intake + klachten uitvraag) = € 100,-


Vervolgsessie 60 minuten = € 80,-


Traject van minimaal 5 sessies met eerste sessie intakesessie van 90 minuten en vier vervolgsessies van 60 minuten= € 350,-

bottom of page